nonmono-logo-poz-ret

A támogatásodra van szükségünk

A Nonmono fennmaradása kizárólag rajtad áll. Támogass minket, hogy ingyenes maradhasson a társkeresőnk, hogy eseményeket szervezhessünk és terjeszthessük az etikus nonmonogámia üzenetét a világban! Támogass minket, hogy támogathassuk a közösséget!

A támogatásodra van szükségünk

A Nonmono fennmaradása kizárólag rajtad áll. Támogass minket, hogy ingyenes maradhasson a társkeresőnk, hogy eseményeket szervezhessünk és terjeszthessük az etikus nonmonogámia üzenetét a világban! Támogass minket, hogy támogathassuk a közösséget!

Miben veszel részt a támogatásoddal?

Ismeretterjesztés

Igyekszünk minél többek számára érthetővé és elérhetővé tenni az etikus non-monogámia filozófiáját. A tanulmányoktól a YouTube-csatornáig.

Társkereső és fórum

Nem csak, hogy létrehoztunk egy társkeresőt, de ingyenessé is tettük. Szeretnénk, ha minél többen tudnának csatlakozni hozzánk - anyagiaktól függetlenül!

Közösségépítés

Eseményeket szervezünk online és offline egyaránt. Hiszünk benne, hogy a helyi közösségek segíthetnek a legtöbbet mindannyiunknak!

A támogatások kezelésére egy angliai nonprofit céget hoztunk létre Perspective Art CIC. néven (company number: 12055181), így a biztonságot teljes egészében az Egyesült Királyság fennhatósága és jogrendje garantálja.

Biztonságos?

Természetesen! Mind a Stripe, mind a PayPal a világ legelfogadottabb és legbiztonságosabb fizetési szolgáltatói között van számon tartva. Ezen felül a san franciscoi Donorbox fundraising platformmal szövetkeztünk, hogy a legmagasabb szintű biztonságot, átláthatóságot és kényelmet biztosítsuk adományozóink számára.

Mire költjük a támogatásokat?

A beékező támogatásokat a szájtok fenntartására és fejlesztésére (weboldal, blog, fórum és társkereső), hirdetésre, és tartalomgyártásra fordítjuk.

Mit kapok én, személyesen a támogatásomért cserébe?

A támogatásod nélkül a Nonmono nem lenne képes fennmaradni. Habár a támogatóinknak nem adunk semmi "egyedi" ellenértéket, nélkülük nem lennénk képesek végezni a munkánkat.

Egy virágzó etikus nonmonogám közösség mindannyiunk jutalma.

Miért nem Patreon?

A Patreon drága. Nagyon. Azon a 8.5%-on felül, amit magáért a platform használatáért kéne fizetnünk, levonják a fizetési szolgáltató díját (3.5%+0.35c) és az ÁFÁ-t (27%), így végül az adományod kevesebb, mint egyharmada ér célba. 

A mi rendszerünk ehhez képest nagyságrendekkel olcsóbban és hatékonyabban működik, így a támogatásod valóban ahhoz érkezik, akinek te küldted!

Meg fogja bárki tudni, hogy támogatom a Nonmonot?

Nem, a támogatók kilétét teljes mértékben titokban tartjuk, a pénzforgalom Magyarországon kívül történik. De még ezen felül is van lehetőséged anonimmá tenni a támogatásodat az űrlap második oldalán a megfelelő rubrikába kattintva!

Hogyan tudom módosítani vagy visszavonni a rendszeres támogatásomat?

Egyszerűen megteheted a ennek az útmutatónak a segítségével 

vagy ha PayPalon állítottad be, ennek az útmutatónak a segítségével.

Ha bármilyen gondod vagy panaszod lenne, keress minket a hello@nonmono.org e-mail címen. Segítünk!

Scroll to Top