Szeretnél belenézni a tanfolyamba?

A lila színnel jelölt videók ingyenesen, vásárlás nélkül is megnézhetők.

ingyen1

1. FEJEZET:
Bevezető
(5:40)

Miért fontos, hogy felkészülten vágjatok bele a nyitásba?

ingyen2

2. FEJEZET:
A párkapcsolati lépcső
(7:34)

A társadalmunk azt tanítja, az összes kapcsolatunk bukás, ami nem halállal ér véget. Biztosan e szerint akarsz élni? Hogyan lehet ezen változtatni?

nonmonocourse03

3. FEJEZET:
A monogámia hat fajtája
(5:19)

 

Tudtad, hogy hat féle monogámia létezik? Az dönti el, milyen kapcsolati forma lenne ideális neked, mit gondolsz ezekről.

nonmonocourse04

4. FEJEZET:
A swinger
(8:33)

Az etikus nonmonogámia legszexcentrikusabb, legérzékibb formája, ami mégis a legközelebb áll a monogámiához. Bevezető a párcserék és szexklubok világába.

nonmonocourse05

5. FEJEZET:
A swinger szabályai
(8:54)

Ki szeretnéd próbálni a swingert? Pontról pontra végigmegyek azon, hogy mire kell odafigyelned, mi a swinger etikett és mi kell ahhoz, hogy jól is érezd magad.

nonmonocourse06

6. FEJEZET:
Poliamoria - többet szeretni
(10:45)

Lehetséges egyszerre egynél több emberbe szerelmesnek lenni és lehetséges párhuzamos boldog kapcsolatokat fenntartani. Poliamor kapcsolatok milliói bizonyítják ezt ma is.

nonmonocourse07

7. FEJEZET:
Hogyan működik egy poliamor kapcsolat
(11:05)

Részletesen bemutatom neked a poliamor kapcsolatok lehetőségeit, azt, hogy milyen formái léteznek, milyen szabályok és milyen felállások jöhetnek létre.

nyitottkapcsolat

8. FEJEZET:
Az általános nyitott kapcsolatok
(5:03) - TESZTTEL!

A swinger és a poliamoria nem mindenkinek vonzó és járható út - bemutatom a nyitott kapcsolatok világát, hogy a neked legmegfelelőbb formát választhasd!

nonmonocourse08

9. FEJEZET:
Mi a biztosíték,
hogy nem hagy el?
(10:44)

Milyen biztosíték marad a számotokra, ha elvetitek a monogámiát? A nyitással nem fogjátok a saját magatok okozni a kapcsolatotok vesztét? Nem, ha használjátok az 5 biztosítékot!

kivagy

10. FEJEZET:
Vajon te tudod,
ki vagy valójában?
(2:18)

Ismered a saját vágyaidat? Tudod, mire vagy képes? Tudod, mi lenne neked a legjobb? Van esélyed tudni a választ, ha eddig a kérdést sem tehetted fel?

szex

11. FEJEZET:
Milyen a neked jó szex?
(10:13) - TESZTTEL!

Segítek, hogy túlléphess az elvárásokon, és meg tudd fogalmazni magadnak, milyen is az a szexualitás, amire valójában vágysz. Felteszem a kérdéseket és egy tesztat során magadnak fogod megtalálni a választ!

nonmonocourse11

12. FEJEZET:
Hol vagy a Kinsey-skálán?
(8:07) - TESZTTEL!

Tudtad, hogy az Egyesült Királyságban már csak az emberek 48 százaláke vallja magát teljesen heteroszexuálisnak? Ez hogy lehet? Úgy, hogy ők már tudják, a szexuális identitás egy skála fokozatokkal!

nonmonocourse12

13. FEJEZET:
BDSM - Kink és segédeszközök
(3:26) - TESZTTEL!

Vajon mire vágynál akkor, ha bármire vágyhatnál? Mit probálnál ki, ha bármit kipróbálhatnál? Ismerd meg magad és a párod jobban, mint eddig merted volna!

nonmonocourse13

14. FEJEZET:
Szeretetnyelvek
(2:39) - TESZTTEL

Láttál már párokat, akik valójában nagyon szerették egymást, de mégis sokat veszekedtek és mégsem voltak együtt boldogok? Lehet, hogy rosszul szerették egymást!

nonmonocourse14

15. FEJEZET:
Kommunikáció az ágyban
(3:01)

Mennyire mered kommunikálni a vágyaidat a pároddal? És a párod veled? Vajon van olyan dolog, amit még nem is tudtok egymásról?

ingyenes3

16. FEJEZET:
A teherbeesés és a nemi betegségek
(22:00)

Félsz attól, hogy elkaphatsz valamit, ha több partnered lesz? Ez a félelem sokakat megkötöz. Hogyan védheted meg - és hogyan szabadíthatod fel magad?

allapot

17. FEJEZET:
A kapcsolatotok állapotfelmérése
(17:35) - TESZTTEL

Milyen állapotban van a kapcsolatotok, hol vannak a gyengéitek, és min kell javítanotok? Vizsgáljuk meg, készen álltok-e a nyitásra!

nonmonocourse17

18. FEJEZET:
Mi van, ha a párod nem akarja?
(20:14) - TESZTTEL

Sokszor csak az egyik fél akar nyitni - de ne aggódj, rengeteg ma már boldog nyitott kapcsolat indult így! Segítek, hogy megtaláljátok, mik a valódi okok emögött,  és ha van rá esély, hogyan tudtok mégis együtt elindulni a nyitás felé!

nonmonocourse18

19. FEJEZET:
Féltékenység
(22:14)

A féltékenység szinte mindenkinek az életében jelen van - de miért? És mit lehet tenni ellene? Hogyan győzik le azok, akik nyitott kapcsolatban élnek? Ez a fejezet áttekintést ad a féltékenységgel kapcsolatban - a teljes megoldás egy külön kurzus témája lesz!

nonmonocourse19

20. FEJEZET:
Felépülés megcsalás vagy bizalomvesztés után
(11:44)

Lépésről lépésre vesszük át, hogyan lehet újra felépíteni a megtört bizalmat, hogyan tudtok felépülni egy súlyos trauma után és szó lesz arról is, hogy lehet-e egy már meglévő "titkos" kapcsolatot "legalizálni".

komm

21. FEJEZET:
Kommunikáció
(19:55)

Az etikus nonmonogám életforma talán legfontosabb eleme - mégis a legtöbben nem is értik, miért kéne beszélni róla. Pedig a legtöbb pár borzalmasan gyenge benne - és emiatt gyakran veszélybe is kerülnek a nyitásban lévő kapcsolatok.

nonmonocourse23

22. FEJEZET:
A féloldalas kapcsolat
(18:30)

Sokszor a párok tagjai nem ugyanannyira sikeresek a párkeresésben. Hogyan kezeld, ha egyenlőtlen, féloldalas kapcsolatba kerülsz? Ez egy különösen is fontos fejezet, amivel rengeteg szenvedést spórolhatsz meg!

nonmonocourse21

23. FEJEZET:
A nonmonogám párkeresés buktatói
(24:21)

Hogyan tudsz majd olyan partnert, partnereket találni, akikkel etikus nonmonogámként élhettek? Egyáltalán mennyi esélyed van erre? És hogyan javíthatod az esélyeidet?

nonmonocourse22

24. FEJEZET:
Hárman egy kapcsolatban - az unikornisvadászat
(3:22)

Amikor hárman lesztek egy (tartós vagy alkalmi) kapcsolatban, nagyon könnyen okozhattok súlyos sebeket egymásnak. Ha szeretnél hármasokat kialakítani, ez a fejezet neked szól!

ingyen4

25. FEJEZET:
Gyermeknevelés
(9:09)

De mi lesz a gyerekekkel? Lehet egy etikus nonmonogám párnak egészségesen felnövő gyermeke vagy mindenképpen sérülést okoznak a szülők az életmódjukkal? A választ nem én adom meg, hanem az ezzel foglalkozó kutatások!

gondolat

26. FEJEZET:
Gyakorlás a szimulátorral - gondolatkísérletek
(11:40) - TESZTTEL

Mutatok egy módszert, amivel anélkül tudod lemodellezni a legnehezebb, legveszélyesebb helyzeteket, hogy valóban meg kéne élned azokat, és valódi veszélynek tennéd ki a kapcsolatodat.

nonmonocourse24

27. FEJEZET:
A határok kijelölése
(14:35)

Félsz attól, hogy sérülni fogsz egy nyitott kapcsolatban? Itt az ideje, hogy megtanuld kijelölni és kommunikálni a határaidat! Segítek!

nonmonocourse01

28. FEJEZET:
A párkapcsolati szerződés megírása
(41:36)

Mielőtt kinyitnátok a kapcsolatotokat, meg kell állapodnotok minden fontos kérdésben előre, alaposan átgondolva az irányelveiteket. Segítek, sőt, még egy letölthető "szerződésmintát" is adok, hogy miket vegyetek át és milyen lehetőségeitek vannak!

zarszo

29. FEJEZET:
Zárszó és hogyan tovább?
(2:27)

 

A személyes zárszavam és segítség abban, hogy merre menjetek tovább, mit tartogat még számotokra a nonmono és hogyan tudunk a kurzus elvégzése után is a segítségetekre lenni.

kerdezz

ÉLŐ KÉRDEZZ-FELELEK
(kb. 90 perc)

A kurzus végén lehetőséged van egy csoportos online kérdezz-felelekre regisztrálni. A kérdéseidet küldd el előre e-mailben, és igyekezni fogok válaszolni rájuk!

Scroll to Top