Gyakori kérdések

A fizetés teljesen biztonságos, a világ legmegbízhatóbb fizetési szolgáltatóinak a saját oldalán fogsz tudni fizetni, tehát a bankkártyaadataid el sem jutnak hozzánk.

Az felhasználói adataidat az Egyesült Királyságban kezeljük, Magyarországon senkinek semmi köze hozzá, hogy részt veszel a kurzuson.

Ne aggódj, a fizetéshez nincsen szükség devizaszámlára, a bankod automatikusan át fogja váltani a kurzus árának megfelelő összeget forintra, és úgy vonja majd le a számládról.

Tehát ha forint alapú számlád van, forintban fogsz tudni fizetni is!

A Párkapcsolat 2.0 109 perc hosszú, az Etikus Nonmonogámia Kurzus pedig 5 óra 44 perc hosszú, de ha minden feladatot lelkiismeretesen elvégzel, ennél jóval tovább tart az elvégzése.

Sokszor foglak arra kérni, hogy gondolkozz el kérdéseken, ha a pároddal együtt nézed, akkor beszéljetek meg dolgokat. Biztos vagyok benne, hogy lesznek olyan kérdések, amikről akár napokon keresztül is beszélgetni fogtok.

Pont ez a lényeg: hogy előre dolgozzatok fel rengeteg olyan kérdést, ami később problémát okozhatna. Szánjátok rá az időt és haladjatok a saját ütemetekben!

Természetesen a kurzus elvégzése nélkül is kinyithatod a kapcsolatodat - csak úgy sokkal veszélyesebb.

A tanfolyam anyagát így is, úgy is meg kell majd tanulnod - a kérdés csak az, hogy mennyi sérülést szerzel és okozol a tanulás folyamán. 

A kurzusok célja, hogy segítsen elkerülni azokat a csapdákat, amibe a legtöbben beleesnek, hogy ne kelljen elszenvedned azokat a fájdalmakat és ne okozz azoknak, akiket szeretsz olyan fájdalmakat, amiket felkészüléssel, tudatossággal elkerülhetsz.

Nem állítom, hogy ha elvégzed a tanfolyamot, nem lesznek nehéz időszakok, de azt állítom, hogy sokkal több nehézséget fogsz átélni, ha nem végzed el a kurzust és nem készülsz fel ezekre előre!

A Párkapcsolat 2.0 elsősorban elméleti, az Etikus Nonmonogámia viszont már nagyobb részt gyakorlati tanfolyam. A kettő együtt teljes körű, azaz minden olyan kérdésről szó lesz, amire csak szükséged lehet az etikus nonmonogám életed során.

Ha valami mégis kimaradt volna a 37 fejezetből, lehetőséged van feltenni az esetleges kérdéseidet a csoportos online kérdezz-feleleken vagy a titkos közösségi felületeinken!

A PÁRKAPCSOLAT 2.0 egyaránt hasznos azoknak, akik még csak érdeklődnek a nem monogám kapcsolati formák iránt, illetve a nagyobb kurzus bevezetőjeként is szolgál.

Mindenkettőt pároknak és egyedülállóknak egyaránt ajánljuk, azoknak, akiket zavar a gondolat, hogy mostantól csak egyetlen partnerük lehet (akár érzelmi, akár "csak" szexuális) az életük végéig.

Azoknak, akik nem tartják reálisnak, hogy halálukig ne kapcsolódjanak már senki máshoz többé, csak kizárólag a jelenlegi vagy következő párjukhoz.

Ezek on-demand videósorozatok, azaz bármikor visszatérhetsz a megtekintésükhöz, ha megszakítanéd.

Mindkét kurzus, de főleg a nagyobb során számos önismereti tesztet is ki fogsz, ki fogtok tölteni. A videókat úgy vágtuk meg, hogy ne csak hasznosak, de szórakoztatóak is legyenek, de alapvetően a tanítás - fejlesztés a céljuk.

Készülj munkára - élvezettel!

A tanfolyam semmilyen előzetes ismeretet nem igényel, bárki el tudja végezni.

A tapasztalat azt mutatja, hogy a kurzus még a leggyakorlottabb etikus nonmonogámok számára is tartogat újdonságokat - de elsősorban a nyitással még csak próbálkozók vagy akár még csak a nyitás ötletével játszadozók számára készült.

A hozzáférés örök, bármikor hozzáférhetsz és újranézheted.

A tanfolyam magyar nyelvű, de már készül az angol verziója is.

Az természetesen rendben van, ha többen nézitek egyszerre vagy akár a későbbiekben új párjaiddal újra megnézed, de a hozzáférésedet nem oszthatod meg másokkal.

A rendszer monitorozza a bejelentkezéseket, és ha azt látja, hogy egy fiókot többen is használnak, felfüggeszti a felhasználót. De természetesen ebből semmi problémád nem lehet, ha etikusan használod a hozzáférésedet.

Természetesen. Ha úgy látod, a tanfolyam nem váltja be a hozzá fűzött reményeidet, 30 napon belül kérdés nélkül visszafizetem az árát.

Ez esetben természetesen a hozzáférésed is megszűnik.

Az Etikus Nonmonogámia kurzus elvégzése után lehetőséged nyílik részt venni az online csoportos kérdezz-felelekjeimen. Amennyiben személyes, négyszemközti tanácsadást szeretnél, erről ezen a linken tájékozódhatsz!

Scroll to Top