Szeretnél belenézni a tanfolyamba?

A lila színnel jelölt videók ingyenesen, vásárlás nélkül is megnézhetők.

bevezeto

1. FEJEZET:
Bevezető
(9:50)

Nincsen veled semmi baj, nincsenek feltétlenül kötődési zavaraid attól, ha szenvedsz a monogám keretek között. A monogámia nem mindenkinek való - csak erről még senki sem beszélt neked!

monogamia

2. FEJEZET:
Monogám-e az ember?
(11:42)

Elismert kutatások alapján bebizonyítom, hogy az ember nem monogám lény, sőt, a monogámia még az állatvilágban sem természetes. Megdöbbentő számok és kutatások - és egy kérdés, ami mindent eldönt.

burka

3. FEJEZET:
Szembenézés a valósággal
(9:17)

Hogyan lett a monogámia szent és sérthetetlen, miért tabu még csak megkérdőjelezni is - miközben a valóságban szinte mindenki hátat fordított már neki. Még a konzervatívok is.

szerelem

4. FEJEZET:
Tévképzeteink a szerelemről
(20:13)

Hogyan programoztak minket egész életünkben a szerelem tiszteletére és ez hogyan teszi tönkre a kapcsolatainkat? Mi lenne a szerelem valódi szerepe az életünkben?

huseg

5. FEJEZET:
Hogyan lehet hűség nélkül élni?
(14:14)

Sehogy. A hűség a kapcsolataink alapja - de megmutatom neked, mennyire zavarosan és rosszul gondolkodunk a hűségről, és adok egy javaslatot a megoldásra.

feltekenyseg

6. FEJEZET:
A féltékenység kezelése
(18:01)

Hajlamosak vagyunk tévesen és károsan gondolkodni a féltékenységről, amivel a saját életünket keserítjük meg. Bár a teljes megoldást ebben a kurzusban nem tudom megadni, elindítalak az úton.

ingyen2

7. FEJEZET:
Mi a kapcsolataink célja?
(7:32)

Megismertetlek a párkapcsolati eszkalátor fogalmával, megmutatom, hogyan mérgezik meg az elvárásaink a kapcsolatainkat - és megmutatom, hogyan szabadulhatsz meg ettől!

Kapcsolati formak

8. FEJEZET:
Az etikus nonmonogám kapcsolatok fajtái
(17:06)

Kitárul előtted egy új világ: valódi példákon keresztül mutatom be, mi van a monogámia határain túl a swingertől a poliamoriáig - és segítséget adok a választáshoz.

zarszo

9. FEJEZET:
Zárszó és hogyan tovább?
(2:39)

Scroll to Top